Mchklogo%20CMYK

Rapport från styrelsemöte 8 okt

Styrelsen noterar att säsongens alla aktiviteter och arrangemang har genomförts på ett utmärkt sätt. Många och stora insatser har gjorts av alla dem som planerat och genomfört rallyn och andra begivenheter.
 
Tidningen har kommit ut med ett fullmatat och varierat innehåll. Tyvärr fördröjdes utsändningen något. Vi beklagar. Vårt eget fel.
 
Vi har nu utsett en fast redaktion med 6 personer. Därutöver finns en krets av idégivare och skribenter. Vi hoppas att flera vill höra av sig. Vi behöver flera bidrag från lokalavdelningar och specialsektioner. Tillförordnad redaktionschef är Lars Johansson. Vem är intresserad av att bli vår redaktionschef?
 
Det blev ett fantastiskt gensvar på enkäten. Vi har gått igenom svaren. Senaste numret av MCHK tidningen presenterar en del av resultatet och kommentarer finns i ledaren. Det börjar utkristallisera sig ett antal förslag och åtgärder som kommer att diskuteras fram till Rixdagen och under Rixdagen i slutet av november. Ledorden för att genomföra förslag och önskemål är samverkan, samarbete och kommunikation. Några av kommentarerna har redan medfört ökat innehåll av lokala aktiviteter i tidningen.
 
Vi ägnade oss vidare åt förberedelserna för Rixdagen. Kallelse sänds ut till avdelningar och sektioner inom kort.
 
Mc-mässan i januari kommer att vara i Friends Arena. Vi deltar med en monter tillsammans med MCHK Racing. Mer om detta kommer senare. Vi fortsätter med aktiviteten MCHK bandag på Gröndal/Eskilstuna motorstadion i vår. Detta blir ett tillfälle att testa mc som annars inte får köras på gator och torg. Förhoppningsvis får vi till en grupp med riktiga gammelhojar som annars bara står stilla. Planera för detta med era klenoder!
 
Ekonomin är bra för föreningen och antalet medlemmar ökar något. Det gläds vi åt. Och vi har samarbete på gång med andra mc-organisationer som vi ska ta tag i.
 
Vi har uppmärksammat att några av våra avdelningar (Syd och Östgöta) fyllt 50 år. Grattis!

Nyhetsarkiv

Länkar

-