Mchklogo%20CMYK

Månadsbrev maj - juni 2024

Hej,
Valborgseldens glöd har svalnat med en ny dag i vardande och med den en ny månad - sköna maj med nya aktiviteter och nytt månadsbrev.
Kalendariet med evenemang innehåller mycket som var och en kan delta i.
Besök gärna de olika lokalavdelningarna och specialsektionerna som gäster om du inte är direkt medlem i de enskilda avdelningarna och sektionerna.
Vi har gemensamma intressen och umgås ju gärna med likasinnade.
Erbjudandet till nya medlemmar har redan resulterat i ett fyrtiotal ansökningar på en dryg månad. Medlemmar som lämnar klubben anger framförallt det är av åldersskäl, så vi behöver fylla på.
Dessutom behöver vi bli fler i vår klubb och introduktionserbjudandet gäller för nya medlemmar eller de som inte varit medlemmar under senaste året. 
200:- för nya medlemmar med 4 nummer av tidningen, medlemsbrev, tillgång till MHRF försäkring och kontakt med många likasinnade med mc-intresse.
Vi har även tagit fram ett litet A6 kort med erbjudandet och som vänder sig till intresserade, som ännu inte är medlemmar. Skicka ett mail med namn och adress till vår e-post om du vill ha en bunt kort och dela ut i olika sammanhang, så kommer de med posten.
För icke tidigare medlemmar finns ansökningsuppgifterna tydligt på hemsidan.
Sugen på att hjälpa till?
Har du något som du vill komma med i MCHK tidningen eller i ett sådant här månadsbrev, så hör av dig till oss per e-post
MCHK - klubben är vi tillsammans.
 
Bästa hälsningar från styrelsen 
Lennart Olsson, ordförande med mobil 070-656 22 80  
 
Facebook och Hemsida 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-