Mchklogo%20CMYK

Månadsbrev juli-aug 2024

Hej,
Halva året klart, men mycket återstår och de kommande månaderna är fyllda med aktiviteter. Berätta för vänner och bekanta om vad vi har att visa upp och hur trevligt vi har det. Vår hemsida är fylld med olika trevliga arrangemang.
 
Mc-litteratur i klubbens bibliotek
Det finns möjlighet för alla medlemmar att få låna av de nästan 600 böckerna under en begränsad tid på 4 veckor som en del av förmånen med ett medlemskap i MCHK. Handböcker, manualer, säljbroshyrer, biografier etc..
Förteckning finns här
Antingen hämtas boken genom personligt besök på Dukvägen 23 i Bromma, Stockholm, eller så postar kansliet boken till självkostnadspris (emballage och porto) med Postnord. 
Är du intresserad av att låna en bok så kontakta MCHK:s kansli genom mejl eller telefon 08-260784. Vår telefontid är måndagar 10-14.

Om du har material hemma som Du kan donera till MCHK:s bibliotek, tveka inte att ta kontakt med kansliet. Vi är väldigt tacksamma för alla donationer!
 
Erbjudandet till nya medlemmar
Vi blir gärna fler i vår klubb och följande erbjudande gäller för nya medlemmar eller de som inte varit medlemmar under senaste året:
200:- för nya medlemmar med 4 nummer av tidningen, medlemsbrev, tillgång till MHRF försäkring och kontakt med många likasinnade med mc-intresse.
För icke tidigare medlemmar finns ansökningsuppgifterna tydligt på hemsidan.
 
Sugen på att hjälpa till?
Har du något som du vill komma med i MCHK tidningen eller i ett sådant här månadsbrev, så hör av dig till kansli@mchk.org.
 
MCHK - klubben är vi tillsammans.
 
Bästa sommarhälsningar från styrelsen 
Lennart Olsson, ordförande med mobil 070-656 22 80  

Nyhetsarkiv

Länkar

-