Mchklogo%20CMYK

Medlemskap.
Gå med i Motorcykelhistoriska Klubben! Det här får du som medlem:
- 4 nummer per år av MCHK-tidningen. Tidningen har ca 50 sidor med reportage och påkostade artiklar om motorcyklar och mopeder och det kulturhistoriska arv som motorcyklismen är. Här kan du läsa mer om tidningen.
- 8 nummer per år av Blickfånget som är MCHK:s annonsblad där du som medlem kan annonsera gratis.
- tillgång till MCHK:s omfattande arkiv över broschyrer, reservdelskataloger och instruktionsböcker för veteranmotorcyklar och mopeder.
- möjlighet att teckna den förmånliga MHRF-försäkringen. För den som inte varit medlem ett år i MHRF-ansluten klubb debiteras högre försäkringspremie första året. Detta tas dock bort 2015-05-01.
- en matrikel på ca 300 sidor över alla medlemmar.

Så här blir du medlem:
Det finns flera vägar att anmäla dig som medlem i klubben. Välj det som passar dig bäst. Du kommer att få en bekräftelse på att vi mottagit din anmälan samt faktura på medlemsavgiften. Detta kommer till din e-postadress eller som papperspost i din brevlåda inom två veckor. Medlemsavgiften i MCHK per år är 350 kr för vanlig medlem och 150 kr för familjemedlem.
A. Registrera dig direkt i klubbens medlemsregister genom att klicka här. OBSERVERA! När relevanta data fyllts i ska man klicka på knappen Registrera. En ny sida visas då där man kan läsa; Registrering slutförd som rubrik. Längre ner kan man läsa: Registreringen har mottagits! Vi återkommer då en ansvarig sett över uppgifterna.
B. Skicka e-post till kansliet. Skriv ”Anmälan” i ämnesraden samt dina kontaktuppgifter.
C. Du kan ringa till kansliet på måndagar klockan 13-17 på telefon: 08-26 07 84.
D. Brev till: Motorcykelhistoriska Klubben Dukvägen 23 168 73 Bromma.
Vill du prata med någon i klubben så kan du ringa kansliet på måndagar mellan 13-17 på telefon:
08-26 07 84, skicka e-post eller skriva till:
Motorcykelhistoriska Klubben Dukvägen 23 168 73 Bromma