Mchklogo%20CMYK

Rapport från MC-mässan 2017

Årets MC-mässa var välbesökt med ca. 45 000 besökare under fyra dagar, hälften kom i vanlig ordning på lördagen. I år var trenden äventyrshojar, bobbers, scramblers och caféracers snarare än glidare.

Till MCHK:s monter hade vi en strid ström av besökare som bl.a. köpte lotter på den Zündapp Combinette från 1965 som vi lottade ut. Vinnare blev Magnus Andersson från Svaneholm med lott nummer 181. Ett antal nya medlemmar värvade vi också. Alla som köpte lott eller blev medlem fick ett exemplar av MCHK-tidningen.

Vi fick många frågor kring vår verksamhet och i synnerhet rörande vår MHRF-försäkring och vilka villkor som gäller för motorcyklar av olika årgång. Många hade stor sakkunskap om de maskiner vi hade i montern vilket gjorde att även vi funktionärer lärde oss en del. Om den Kawasaki vi hade i montern fick vi till exempel veta att modellen var eftersökt och inte fanns i så många exemplar. En medlems änka hade bett oss att ha med den för att få bud på den. Det fick vi, allt från en hundring och uppåt.

Vi på MCHK är mycket nöjda med resultatet av mässan och vi kommer även i fortsättningen att finnas med på MC-mässan.
Bland de profiler som besökte oss återfanns Lill-Orsa, …

Vår mopedkollega Club Victoria fanns också på plats i form av Tommy Granholm. Han gjorde förstås reklam för sin klubb genom att dela ut senaste numret av MopedBladet.