Mchklogo%20CMYK

Notiser

TT-slingan: den här delen ligger inte på SVEMO-området och här varken kan eller får man åka på SVEMO licens, och ingen licensierad förare kan bli bestraffad av SVEMO för att de åker här.
 
ALLA som tänker sig att köra TT, MÅSTE anmäla sig via hemsidan eller till mig på mail eller tel. 076-231 46 00. Startavgiften är 700 kr inklusive engångslicens från SMA (svenska motorsport alliansen) som motsvarar SVEMO:s licens–försäkring. Utöver detta så går startavgiften till tredjemansförsäkringen, ambulanspersonal och banhyra.
 
Det går inte att köra på banan om man inte anmält sig och betalat startavgiften. Vi kan i enstaka fall ta emot anmälan och startavgift på plats men vill helst att anmälan görs innan träffen.
 
Speedway: Det är MCHK-rundbana som sköter detta på samma sätt som vid deras andra träffar. För att köra här måste man vara medlem i MCHK Rundbana och är i och med det försäkrad genom deras försäkring.
Ytterligare info fås av Kjell Syren 076-861 13 20.
 
Trial, Cross, Enduro: De här grenarna körs på SMK Södermanlands del av området och således krävs det SVEMO-licens för att köra här. Om man inte har en klubb eller tävlingslicens så kan man köpa en engångslicens på plats för 150 kr. Utöver detta så tillkommer deras träningsavgift på 150 kr inga andra startavgifter tillkommer, ingen förhandsanmälan krävs.
Ytterligare info fås av Nippe Korell 070-731 78 66.
 
Om någon har några ytterligare frågor så går det bra att ringa mig på
076-231 46 00.
 
Mvh / Michael Rehnberg / Skara
 

Här kan du läsa rapport från årsmötet och ta del av samtliga årsmöteshandlingar.

Vid årsmötet den 23 mars antogs stadgeförslaget. Stadgarna finns att läsa här

Vi är nyfikna på vad ni tycker om tidningen! Därför har vi skapat en enkel enkät där vi önskar att du värderar innehållet på en skala från 1-10.
Enkäten finns HÄR 

Dokumenten finns att läsa här 
Undertecknade original finns vid årsmötet den 23 mars.