Mchklogo%20CMYK

NOTISER

MCHK New Classic är sektionen för dig som gillar de lite nyare veteranerna.
Sektionen kommer att arrangera fikaträffar, utflykter mm.

Kontakt: Dick Eriksson. 070 6756566   E-post

Motorsport är sektionen för dig som vill köra motorcykel av tävlingstyp utan att tävla i grenarna: Roadracing, Trial, Motocross, och Enduro, det finns inga bullerrestriktioner på de ställen vi kör. 
Träffarna är försäkrade, funktionärer och sjukvård finns, vi strävar också efter att det skall finnas ström, mat, vatten, och toaletter vid träffplatserna.
Kontakt för medlemsskap Michael Rehnberg.
Grenansvariga:
Roadracing: Michael Rehnberg. 076 2314600, E-post
Motocross / Enduro: Mats Hansson. 070 6085390
Trial: Tony Arbeus. 070 6250130

Till fredagens lunch den 18 november samlades 25 förväntansfulla deltagare i MCHK:s Rixdag. Rixdagen är ett organ där MCHK och dess avdelningar och sektioner har tillfälle att lyfta gemensamma frågor och funderingar för att genom diskussion finna bra lösningar som vi kan dela med oss av till varandra.
Fredagens samtal fokuserade mycket på vad vi gjort under året som varit. Och vad vi har gjort! Det har varit rallyn och race, fikaträffar, utflykter, garagekvällar, avrostningar, studiebesök… listan kan göras hur lång som helst. Det hela mynnade ut i att vi har en mycket aktiv verksamhet som involverar många, både arrangörer, funktionärer och framförallt deltagare.
Men, vi vill mer. Det visade sig framförallt under lördagens diskussioner som gällde året som kommer – 2023. Vad kan vi göra mer? Hur kan vi hjälpas åt? Hur kan vi locka fler att delta tillsammans med oss? Många frågor och många förslag på åtgärder. Vi har alla olika vägar att nå dit och många intressanta förslag togs fram.
Deltagarna har nu under vintern ett gediget arbete att i sina styrelser diskutera alla de möjligheter som togs upp och förverkliga dem i konkreta planer. Vi ser fram emot kommande säsong och hoppas på fler nya medlemmar och fortsatt många lockande aktiviteter.
Vid tangentbordet – Sanna Bronell, Kansliet

Noteringar från senaste styrelsemöte juni 2022
 
En ny folder som kortfattat beskriver vårt arbete tas fram för att delas ut på olika evenemang under sommaren.
Apropå evenemang – på hemsidan uppdaterar vi kontinuerligt alla evenemang som våra lokalavdelningar och specialsektioner håller … och som vi får information om. Passa på att besöka oss. På många av dessa aktiviteter deltar även någon eller delar av styrelsen. Kom gärna fram och hälsa.
Framförallt vill vi förorda vårt Årsrally – Skaraborgsrallyt – den 12-13 augusti som fortfarande har några platser kvar.
Återställandet av kansliet efter den stora avloppsläckan i februari är äntligen på väg att bli klar. Vi hoppas få det mesta på plats nu under sommaren. Därmed kan vi återigen öppna kansliet och arkivet som varit magasinerat under hela denna tid.  
Slutligen vill vi tacka för deltagande på årsmötet som genomfördes den 26 mars. Alla handlingar och signerat protokoll ligger på hemsidan.
Vi ses på någon av alla våra aktiviteter som sker i sommar.
Styrelsen MCHK

Alla dokument är klara inför årsmötet och ligger redan på hemsidan.
 
Glöm inte att anmäla er till årsmötet. Det genomförs som ett videomöte med anmälan till kansli@mchk.org. För er som vill och kan kommer delar av styrelsen att finnas i en lokal i Solna. Meddela om du vill komma dit.
 
Styrelsens förslag innehåller inga revolutionerande förslag. Vi fortsätter i stort som förut men med en nysatsning på ”new Classic ” dvs -80 och -90-tals mc. Vi har en stor fördel där både kunskapsmässigt i styrelsen och när det gäller vår försäkring. Vi kommer också att titta mer på möjligheterna att ”provköra" på bana. Detta för att kunna vädra klenoderna på asfalt under organiserade former. Mer info kommer.
 
En ny broschyr kommer att tas fram som stöder denna satsning på new classic tillsammans med ny annons som kommer i bl.a MCM Classic framöver.
 
Årets avisering är utsänd. Hoppas ni betalt! Som vanligt blir det en del avhopp kring årsskiftet men vi känner att vi balanserar detta med ett litet men ändå tillskott av nya medlemmar.
 
Äntligen drar de externa aktiviteterna igång. För oss handlar det ”bara” om att prioritera vad vi hinner och orkar delta på. Säg hej till oss och dela gärna vår börda att synas. Det är kul!
 
Styrelsen MCHK