Mchklogo%20CMYK

Nyhetsbrev december

Julen närmar sig med stormsteg och om några veckor har året återigen vänt till mera mc-vänliga dagar. Förvisso förutom de, som bl.a. har det som en av årets höjdpunkter att med god fart stående på skidor, grenslande sin vinterutrustade maskin glida genom snötäckta vinterlandskap.  
 
Ditt bidrag?
Vi har blivit fler som bidrar, men behöver fler skribenter till MCHK tidningen.
En klubbtidning som ska spegla klubben behöver material förutom generellt även från lokalavdelningar och sektioner. Bilder och lite text från möten och renoveringar kan vara till nytta och glädje för andra.  
 
Framtiden!
Styrelsen har kallat till möte representanter för lokalavdelningar och sektioner till möte den 13 januari för att gå igenom hur klubben ska se ut i framtiden. Mycket har ändrats i vår värld och vi kanske tvingas göra en del förändringar och kanske kan vi dra nytta av allt nytt som är tillgängligt, främst i form av elektronisk kommunikation som detta brev är en del av. 
Vi vet inte hur de olika servicefunktionerna i klubben utnyttjas, så vi vill gärna ha lite hjälp. Klubben har exempelvis ett omfattande register med namn och kontaktuppgifter till medlemmarna inkluderande register över medlemmarnas motorcyklar. Använder du dig exempelvis av medlemsregistret med motorcykelförteckning eller kan vi förenkla, ta bort detta och därmed förbilliga? Meddela till kansli@mchk.org om du har tankar och idéer om MCHK i framtiden, så vi kan ta dem med till mötet.
 
När du smälter julmaten..
En trevlig julläsning att tänka på kan vara att nästan alla MCHKs tidningar genom åren finns som inskannade i PDF om du loggar in dig på hemsidan.  
 MCHK har ett omfattande, för tillfället nära 600 publikationer, indexerat som bibliotek med böcker, tidskrifter, manualer, försäljningsbroschyrer etc. Förteckningen kommer att göras tillgängligt den 1 januari 2024 via hemsidan med inloggning för dig som medlem.
 
MC-Mässa
Det arrangeras en MC mässa Älvsjö - Stockholm den 27-28 januari 2024 som kan vara väl värt ett besök och några från styrelsen finns på plats.  www.mcmassan.se  
 
Tänk på att även helt nya motorcyklar är en del av motorhistorien. FIVA har en ny klassifikation som heter Youngtimer och omfattar motorfordon som är mellan 20 och 29 år!  
 
Med önskan om en riktigt God Jul från oss alla i MCHK styrelsen,
 
MCHK/ Lennart Olsson, ordförande

Nyhetsarkiv

Länkar

-