Mchklogo%20CMYK

NOTISER

2017 > 06

Lördagen den 10 juni genomfördes NV rallyt i Uppsala av Nymans vänner. Ett rally med 150 motorcyklar och mopeder.
Att det finns många NV på startlinjen är ju självklart men det finns en hel del annat att vila ögonen på. Militärmotorcyklar, engelska och japanska klassiker och en hel del övrigt.

Utmärkande för rallyt är den fina organisationen som Nymans vänner står för. Kaffe och lunch, pilning av banan, kontroller och tydlig information förgyllde tillvaron för deltagarna. De lyckades också med konststycket att få deltagarna i mål, rätta tipssvaren och genomföra prisutdelning för ett avslut ca 14.00. Mycket bra arbetat. Ett trevligt rally som varmt rekommenderas.

MCHK:s representant Torsten Wohlin dekorerade Torsten Hallman med MCHK:s guldnål. MCHK:s representant Torsten Wohlin dekorerade Torsten Hallman med MCHK:s guldnål.

MCHK Mälardalen hade arrangerat en välbesökt träff med Torsten Hallman, där han berättade om sin karriär. MCHK riks passade också på att tilldela Torsten Hallman sin guldnål. Under ett par timmar så berättade Torsten om sina äventyr som motocrossförare. Större delen av hans lagkompisar som vann VM fanns också på plats.

Arrangemanget inramades med en hel del veteranmotorcyklar och även bilar. Givetvis så hade mc museet sina portar vidöppna denna dag. MCHK Mälardalen hade gjort ett fantastiskt jobb, vilket visade sig i ett välorganiserat och intressant möte.