Mchklogo%20CMYK

E-brev augusti

Hej,
Många av sommarens utomhus evenemang och möten är avklarade, men det återstår dock en del. Till detta kommer början på period med våra inomhusträffar och mekartid i konstljusets sken.
 
E-post?
Detta är det fjärde Månadsbrevet som enbart skickas till medlemmar som har sin e-post i MCHKs medlemsförteckning. Allt fler uppmärksammar och det föregående har öppnats av c:a 60% av de som det skickats till och igenomsnitt har varje mottagare öppnat det fler än två gånger, vilket tyder på gott intresse.
 
Lite av samma som tidigare nedan som även gäller för framöver. 
 
Känner du till medlemmar som inte får brevet, så be dem anmäla sin e-postadress till kansli@mchk.org eller logga in på hemsidans medlemsförteckning och skriv själv in uppgifterna. 
Alternativt - om du vet om någon som inte nyttjar moderniteten e-post, så printa gärna och ge bort en papperskopia.
Syftet med brevet är att vi lättare ska ta del av vad som sker inom MCHK i vårt avlånga land. Förvisso är informationen i stort densamma som på hemsidan, www.mchk.org, som även emellanåt är snabbare uppdaterad efter det kommer in uppgifter lite då och då.
 
Det är långt ifrån alla som alla som har e-post och en liten anekdot från när jag för en del år sedan tog emot anmälningar till Skåne Rundt efter vi infört anmälan via Internet:
Jag blev uppringd av en som ville anmäla sig till det årets Skåne Rundt, varpå jag replikerade att det ska ske via Internet.
Svaret kom att han inte hade någon dator, varpå jag frågade om han inte kände någon som hade någon dator.
Omgående kom det korta svaret att "sådana umgås jag inte med"!
Jag tog emot hans anmälan.. :-)
  
Vi har alla något att berätta för andra.
Du är alltid välkommen att skriva eller föreslå något som du tycker passar in att meddela andra i klubben både i månadsbrevet och i MCHK-tidningen.
Info som inkommer före 21 i varje månad kan tas med i nästföljande månadsbrev.
Listan nedan skulle egentligen innehålla mer, men många avdelningar har inte hunnit planera in, så håll även ett öga på hemsidan som uppdateras varefter information kommer till kansliet.
Skicka till / kontakta kansli@mchk.org.
 
MCHK-Tidningen behöver medarbetare!
Kontakta vår redaktör Kjell på kjell@mazetti.se eller 070 72 619 31 så hjälper han till med både text och bild.
 
Annonser!
Vi vill gärna ha annonser för olika verksamheter som vi kan ha nytta av i våra aktiviteter. 
Du känner säker till någon som du anser vara en bra resurs, verkstad, leverantör av delar eller mekare som du kan dela med dig till alla oss andra.
Tipsa kansliet, kansli@mchk.org så tar vi vidare kontakten.
 
Åk försiktigt och ta hand om varandra, 
 
MCHK/ Lennart Olsson, ordförande

Nyhetsarkiv

Länkar

-