Mchklogo%20CMYK

6 juni i Surahammar

MCHK:s representant Torsten Wohlin dekorerade Torsten Hallman med MCHK:s guldnål. MCHK:s representant Torsten Wohlin dekorerade Torsten Hallman med MCHK:s guldnål.

MCHK Mälardalen hade arrangerat en välbesökt träff med Torsten Hallman, där han berättade om sin karriär. MCHK riks passade också på att tilldela Torsten Hallman sin guldnål. Under ett par timmar så berättade Torsten om sina äventyr som motocrossförare. Större delen av hans lagkompisar som vann VM fanns också på plats.

Arrangemanget inramades med en hel del veteranmotorcyklar och även bilar. Givetvis så hade mc museet sina portar vidöppna denna dag. MCHK Mälardalen hade gjort ett fantastiskt jobb, vilket visade sig i ett välorganiserat och intressant möte.

Nyhetsarkiv

Ett välbesökt arrangemang i varkert solsken
Ett välbesökt arrangemang i varkert solsken