Mchklogo%20CMYK

Anteckningar från MCHK styrelse 7/3

Alla dokument är klara inför årsmötet och ligger redan på hemsidan.
 
Glöm inte att anmäla er till årsmötet. Det genomförs som ett videomöte med anmälan till kansli@mchk.org. För er som vill och kan kommer delar av styrelsen att finnas i en lokal i Solna. Meddela om du vill komma dit.
 
Styrelsens förslag innehåller inga revolutionerande förslag. Vi fortsätter i stort som förut men med en nysatsning på ”new Classic ” dvs -80 och -90-tals mc. Vi har en stor fördel där både kunskapsmässigt i styrelsen och när det gäller vår försäkring. Vi kommer också att titta mer på möjligheterna att ”provköra" på bana. Detta för att kunna vädra klenoderna på asfalt under organiserade former. Mer info kommer.
 
En ny broschyr kommer att tas fram som stöder denna satsning på new classic tillsammans med ny annons som kommer i bl.a MCM Classic framöver.
 
Årets avisering är utsänd. Hoppas ni betalt! Som vanligt blir det en del avhopp kring årsskiftet men vi känner att vi balanserar detta med ett litet men ändå tillskott av nya medlemmar.
 
Äntligen drar de externa aktiviteterna igång. För oss handlar det ”bara” om att prioritera vad vi hinner och orkar delta på. Säg hej till oss och dela gärna vår börda att synas. Det är kul!
 
Styrelsen MCHK
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-