Mchklogo%20CMYK

Noteringar från Rixdan 18-19 november, 2022

Till fredagens lunch den 18 november samlades 25 förväntansfulla deltagare i MCHK:s Rixdag. Rixdagen är ett organ där MCHK och dess avdelningar och sektioner har tillfälle att lyfta gemensamma frågor och funderingar för att genom diskussion finna bra lösningar som vi kan dela med oss av till varandra.
Fredagens samtal fokuserade mycket på vad vi gjort under året som varit. Och vad vi har gjort! Det har varit rallyn och race, fikaträffar, utflykter, garagekvällar, avrostningar, studiebesök… listan kan göras hur lång som helst. Det hela mynnade ut i att vi har en mycket aktiv verksamhet som involverar många, både arrangörer, funktionärer och framförallt deltagare.
Men, vi vill mer. Det visade sig framförallt under lördagens diskussioner som gällde året som kommer – 2023. Vad kan vi göra mer? Hur kan vi hjälpas åt? Hur kan vi locka fler att delta tillsammans med oss? Många frågor och många förslag på åtgärder. Vi har alla olika vägar att nå dit och många intressanta förslag togs fram.
Deltagarna har nu under vintern ett gediget arbete att i sina styrelser diskutera alla de möjligheter som togs upp och förverkliga dem i konkreta planer. Vi ser fram emot kommande säsong och hoppas på fler nya medlemmar och fortsatt många lockande aktiviteter.
Vid tangentbordet – Sanna Bronell, Kansliet

Nyhetsarkiv

Länkar

-